De Rossi in Balotelli "visita" za Stožice

Foto: Žurnal24 Balotelli kljub velikim količinam denarja ostaja "kralj ulice" ... (Foto: EPA)
Italijanska nogometna reprezentanca bo v petek v Stožicah, če se bo selektor Cesare Prandelli držal svojega kodeksa, morda nastopila brez Danieleja De Rossija in Maria Balotellija.
Oglej si celoten članek

Ob imenih Danieleja De Rossija in Maria Balotellija se pojavlja dvom glede njune gotovo uvrstitve na italijanski reprezentančni seznam. De Rossija je v Ligi prvakov doletela kazen treh tekem zaradi udarca v obraz Šahtarjevega Darija Srne.

 

Ansa.it poroča, da naj bi bila kazen zadosten razlog, da ga selektor Italije – ta bo tekmo s Slovenijo igrala 25. 3. – ne bo dodal na seznam, ki ga bo objavil v nedeljo. Prandelli je namreč pripravil etični kodeks, po katerem v reprezentanci niso dobrodošli nogometaši z neprimernim obnašanjem. Podoben tič je tudi Mario Balotelli, ki je bil na tekmi Evropske lige med Manchester Cityjem in kijevskim Dinamom izključen zaradi nevarnega posredovanja s podplatom v prsi Gorana Popova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.