Dedić nadaljuje s strelskim pohodom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zlatko Dedić je v petek potrdil odlično februarsko formo. Koprčan je zabil drugi zadetek za zmago Dynama z 2:0 proti Duisbrugu (Goran Šukalo). Zadovoljen lahko tudi selektor Slovenije Slaviša Stojanović.
Oglej si celoten članek

Zlatko Dedić se je v 23. kolu druge nemške Bundeslige še devetič v sezoni vpisal med strelce. Še posebej blesti v februarju, ko je neustavljiv (v prejšnjem kolu je zadel celo dvakrat).

Dedić je tokrat pristavil pomemben delež k zmagi Dynama iz Dresdna proti Duisburgu Gorana Šukala (oba Koprčana sta bila na igrišču od začetka do konca), ki ga v četrtek na mariborskem okrožnem sodišču čaka začetek sojenja zaradi domnevnega sodelovanja v nezakoniti stavnici. Dynamo je v vodstvo v 57. minuti popeljal Pavel Fort, le dve minuti kasneje pa je delo po dolgi podaji vratarja Benjamina Kirstna, ki je sicer sin legende Bayerja Ulfa Kirstna, dokončal Dedić. Slovenski reprezentant je zadel s 16 metrov, ko je z volejem lobal vratarja Dusibruga Felixa Wiedwalda.

Z odlično strelsko formo Dedića in tudi Tima Matavža, ki navdušuje v majici PSV, je pred sredino prijateljsko tekmo s Škotsko na koprski Bonifiki lahko zelo zadoovljen tudi slovenski selektor Slaviša Stojanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.