Del Piero iz Juventusa v Sydney

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legendarni Alessandro Del Piero bo po koncu dolgoletne ljubezni z Juventusom kariero nadaljeval v avstralskem Sydneyju.
Oglej si celoten članek

Italijanska nogometna ikona Alessandro Del Piero bo igralsko kariero nadaljeval v avstralskem Sydneyju. Za naklonjenost 37-letnega nogometaša so se potegovali številni klubi z Bližnjega vzhoda, iz Kitajske, Argentine, ZDA in Evrope, a se je odločil za selitev v Avstralijo. "To je velik dan za Sydney in velik dan za avstralski nogomet," je navdušeno dejal predsednik sydneyjskega kluba Scott Barlow.

Del Piero je rekorder po številu nastopov v italijanski Serie A. Legendarni igralec torinskega Juventusa je odigral kar 513 tekem, ob tem pa je zbral tudi 91 nastopov za italijansko izbrano vrsto in dosegel 27 golov. Na reprezentančni sceni je največji uspeh dosegel leta 2006, ko je v Nemčiji osvojil naslov svetovnega prvaka.

Sinclair med sinjemodre

Angleški nogometni prvak Manchester City je zadnji dan poletnega prestopnega roka v svoje vrste zvabil Scotta Sinclaira. Krilec Swanseaja in član britanske reprezentance na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu je v zasedbi iz Manchestra zapolnil nastalo vrzel po odhodu Adama Johnsona v Sunderland. Sunderland pa zapušča Kieran Richardson, ki se za tri sezone seli v Fulham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.