Del Piero: "Ne evri, ampak ljubezen"

Foto: Žurnal24 Del Piero v Juventusu nastopa že od davnega leta 1993. (Foto: Reuters)
Juventusova ikona Alessandro Del Piero je zatrdil, da si želi kariero končati pri črno-belem klubu. Alex je zanikal, da bi se s predsednikom pogovarjal o denarju, temveč le o volji igrati še naprej.
Oglej si celoten članek

Mediji so navrgli podatek, da naj bi 36-letni Alessandro Del Piero za igranje v prihodnji sezoni pri Juventusu zahteval tri milijone evrov, medtem ko naj bi mu torinski klub ponudil milijon in bonuse za osvojeni naslov italijanskega prvaka. Del Piero, ki se mu pogodba izteče junija, je takšne navedbe na svoji spletni strani odločno zavrnil.

"Prvinska ljubezen do nogometa, majice Juventusa in njegovih navijačev so bile vedno glavno gonilo moje kariere, in ne denar. V življenju sem zaslužil dovolj, lahko pa bi še več, če bi sprejel kakšno od mnogih ponudb drugih klubov. S predsednikom kluba sem se pogovarjal ne o denarju, ampak o moji pripravljenosti še vedno nastopati, profesionalizmu, strasti, lakoti po zmagah. Moje vezi z Juventusom in njegovimi navijači se ne morejo meriti v številkah," je zapisal Del Piero in znova poudaril, da ga denar ni zanimal pri prvi pogodbi ter da ga tudi pri zadnji ne bo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.