Šport > Nogomet
24 ogledov

Del Piero: "Ne evri, ampak ljubezen"

Del Piero v Juventusu nastopa že od davnega leta 1993. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Juventusova ikona Alessandro Del Piero je zatrdil, da si želi kariero končati pri črno-belem klubu. Alex je zanikal, da bi se s predsednikom pogovarjal o denarju, temveč le o volji igrati še naprej.

Mediji so navrgli podatek, da naj bi 36-letni Alessandro Del Piero za igranje v prihodnji sezoni pri Juventusu zahteval tri milijone evrov, medtem ko naj bi mu torinski klub ponudil milijon in bonuse za osvojeni naslov italijanskega prvaka. Del Piero, ki se mu pogodba izteče junija, je takšne navedbe na svoji spletni strani odločno zavrnil.

"Prvinska ljubezen do nogometa, majice Juventusa in njegovih navijačev so bile vedno glavno gonilo moje kariere, in ne denar. V življenju sem zaslužil dovolj, lahko pa bi še več, če bi sprejel kakšno od mnogih ponudb drugih klubov. S predsednikom kluba sem se pogovarjal ne o denarju, ampak o moji pripravljenosti še vedno nastopati, profesionalizmu, strasti, lakoti po zmagah. Moje vezi z Juventusom in njegovimi navijači se ne morejo meriti v številkah," je zapisal Del Piero in znova poudaril, da ga denar ni zanimal pri prvi pogodbi ter da ga tudi pri zadnji ne bo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.