Dembele po večmesečni sagi podaljšal z Barcelono

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski krilni nogometaš naj bi v katalonski prestolnici ostal do konca sezone 2023/2024.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometaš Ousmane Dembele je podaljšal pogodbo s katalonskim velikanom Barcelono, je klub sporočil na svoji spletni strani. Petindvajsetletnik bo član Barcelone še dve leti oziroma do konca sezone 2023/24.

Dembele se je blaugrani pridružil leta 2017 in je takrat podpisal petletno pogodbo, ki se mu je iztekla konec junija. Kljub temu, da so v klubu januarja trdili, da bodo francoskega krilnega napadalca prodali oziroma bo ta po izteku pogodbe odšel, je zdaj Dembele podpisal novo dvoletno pogodbo.

Foto: Epa Ousmane Dembele

Za Barcelono je 25-letnik na 150 nastopih zbral 32 zadetkov in 34 asistenc in osvojil dva naslova državnih prvakov in dve pokalni lovoriki. V lanski sezoni je za Katalonce zbral 13 asistenc in je bil najboljši podajalec španske lige.

Že v sredo pa je Barcelona sporočila, da se je dogovorila za 70 milijonov vreden nakup brazilskega reprezentanta Raphinhe iz Leedsa. V začetku meseca sta se blaugrani pridružila še danski branilec Andreas Christensen in vezist iz Slonokoščene obale Franck Kessie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.