Denver do 14. zaporedne zmage

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na sinočnjih treh tekmah severnoameriške košarkarske lige NBA so bili najbolj zadovoljni v Denverju, kjer so s prostimi meti Coreyja Brewerja v zadnjih sekundah ugnali Philadelphio s 101:100 in dosegli 14. zaporedno zmago v ligi. Sacramento je s 101:98 premagal Minnesoto, Portland pa Chicago z 99:89.
Oglej si celoten članek

Denver in Sacramento sta zmagi vpisala na domačem parketu, Portland pa je zmagal v gosteh pri Chicagu.

V majici Denverja je blestel Brewer, ki je v statistiko tekme vpisal 29 točk ter se izkazal tudi s petimi ukradenimi žogami za najdaljši zmagoviti niz v zgodovini tega moštva. "To je noro. Če sem pošten do samega sebe, si nisem mislil, da bomo zmagali," je dejal junak tekme.

Moštvi obeh slovenskih igralcev v NBA bosta aktivni v noči na soboto; Phoenix Gorana Dragića bo gostil Minnesoto, Orlando Bena Udriha pa Oklahomo.

Liga NBA, 21. marec:

Chicago Bulls : Portland Trail Blazers 89:99
Noah 18, Boozer 16; Aldridge 28, Lillard 24

Denver Nuggets : Philadelphia 76ers 101:100
Brewer 29, Miller 21; Wilkins 24, Holiday 18

Sacramento Kings : Minnesota Timbervolwes 98:101
Thomas 24, Evans 21; Peković 18, Rubio 12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.