Depay v dresu Lyona

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemec Memphis Depay je okrepil francoskega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Memphis Depay je leta 2015 veljal za nogometaša, ki bo preporodil Manchester United, a po sezoni in pol že zapušča rdeče vrage. Ti so zanj nizozemskemu PSV ob nakupu odšteli 34 milijonov evrov, zdaj pa so ga Lyonu prodali za 18,5 milinonov, a vsota bo ob bonusih narastla do številke 25 milijonov.

Dvaindvajsetletnik je za Manchester United sicer odigral 56 tekem, ob tem pa zabil sedem golov in zbral prav toliko asistenc. Klub iz Old Trafforda si je ob dogovoru med kluboma zagotovil, da ima kot prvi pravico za nakup Nizozemca. 

Brez selitve na Kitajsko pa je ostal hrvaški napadalec Nikola Kalinić. Golgeter Fiorentine se je tako odrekel 10 milijonom plače, vijoličasti pa 40 milijonom, ki bi jih dobili s prodajo Hrvata.

Zelo blizu menjave kluba pa je evropski prvak Jose Fonte. Po poročanju angleških medijev je posel že sklenjen, West Ham pa bo Southamptonu za 33-letnika odštel 10 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.