Deportivo odpustil trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
V vodstvu Deportiva iz La Coruñe, ta čas najslabše ekipe španske Primere Division, so danes po nizu slabih rezultatov odpustili trenerja Joséja Luisa Oltro.
Oglej si celoten članek

V uvodnih 17 krogih La Lige je Deportivo La Coruña ob zgolj dveh zmagah osvojil le 12 točk. Za Celto iz Viga (sicer velikim rivalom moštva iz stadiona El Riazor), ki je na 17. mestu - ta še zagotavlja obstanek -, pa zaostaja za tri točke.

V minuli sezoni si je Depor prav pod vodstvom Oltre izboril vrnitev v elitno druščino španskega nogometa, potem ko je osvojil naslov najboljšega v drugoligaški konkurenci, a letos so rezultati izostali. Med kandidati za naslednika 43-letnega Oltre, ki je bil pri galicijskem klubu od leta 2011, je prvi favorit Portugalec Domingos Paciencia, ki je brez službe vse od februarja, ko so ga odpustili pri lizbonskem Sportingu.

Deportivo je še tretji klub v španskem prvenstvu, ki je to sezono zamenjal trenerja; pred tem so se za menjavo odločili pri Valencii in Espanyolu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.