Šport > Nogomet
28 ogledov

Deportivo odpustil trenerja

jose luis oltra deportivo la coruna EPA
V vodstvu Deportiva iz La Coruñe, ta čas najslabše ekipe španske Primere Division, so danes po nizu slabih rezultatov odpustili trenerja Joséja Luisa Oltro.

V uvodnih 17 krogih La Lige je Deportivo La Coruña ob zgolj dveh zmagah osvojil le 12 točk. Za Celto iz Viga (sicer velikim rivalom moštva iz stadiona El Riazor), ki je na 17. mestu - ta še zagotavlja obstanek -, pa zaostaja za tri točke.

V minuli sezoni si je Depor prav pod vodstvom Oltre izboril vrnitev v elitno druščino španskega nogometa, potem ko je osvojil naslov najboljšega v drugoligaški konkurenci, a letos so rezultati izostali. Med kandidati za naslednika 43-letnega Oltre, ki je bil pri galicijskem klubu od leta 2011, je prvi favorit Portugalec Domingos Paciencia, ki je brez službe vse od februarja, ko so ga odpustili pri lizbonskem Sportingu.

Deportivo je še tretji klub v španskem prvenstvu, ki je to sezono zamenjal trenerja; pred tem so se za menjavo odločili pri Valencii in Espanyolu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.