Derbi brez kopice zvezd

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Nogometaši Arsenala so v prejšnji sezoni neuspešno lovili Messija. (Foto: Reuter Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Reuters Francesc Fabregas Sergio Busquets Liga prvakov četrtfinale Foto: Žurnal24 Andrej Aršavin naj bi bil tik pred odhodom iz Arsenala. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov med Barcelono in Arsenalom bo zaradi poškodb manjkala kopica zvezdnikov. Zadnji je igralec Arsenala, kamerunski reprezentant Alex Song.
Oglej si celoten članek

Med zadnjimi poškodovanci, ki bo moral izpustiti povratno tekmo četrtfinala lige prvakov med Barcelono in Arsenalom je igralec Arsenala, kamerunski reprezentant Alex Song, ki se je poškodoval na treningu in toži zaradi težav v predelu dimelj.

Pri Barceloni bosta zaradi kazni manjkala branilca Gerard Pique in Carles Puyol, zaradi poškodbe pa ne bo mogel igrati Zlatan Ibrahimović. Še več težav imajo pri Arsenalu. Zaradi poškodb, ki so jih staknili prav na prvi tekmi z Barcelono, bodo zanesljivo manjkali Cesc Fabregas, Andrej Aršavin in William Gallas, na seznamu poškodovanih je tudi Robin Van Persie. Zdaj pa strateg Arsenala Arsene Wenger ne bo mogel računati niti na kamerunskega vezista Songa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.