Deset naj Wengerjevih strelcev

Foto: EPA Desailly Kanu Foto: Reuters Nicklas Bendtner Foto: EPA Wiltord Arsenal Foto: Reuters Cesc Fabregas Foto: Žurnal24 Emanuel Adebayor v dresu Arsenala ni osvojil nič. V Cityju upa, da bo drugače. Foto: EPA Ljungberg Arsenal Foto: EPA Robert Pires Arsenal Foto: EPA Robin van Persie Foto: EPA Bergkamp Arsenal Foto: EPA Thierry Henry Arsenal
Arsene Wenger na klopi Arsenala sedi že 15 let. V tem času je šlo skozi slačilnico topničarjev kup izjemnih strelcev, ki so razveseljevali zveste navijače. Kdo pa je zabil največ zadetkov v eri Arsena Wengerja na klopi Arsenala? V galeriji!
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.