Detroit izsilil sedmo tekmo

Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 Foto: Žurnal24 Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1
Hokejisti Detroita so v Ligi NHL s 3:1 premagali San Jose in izid v zmagah v konferenčnem polfinalu na Zahodu izenačili na 3:3. Vse tri gole so dosegli v zadnjih 10 minutah.
Oglej si celoten članek

Hokeisti San Joseja bodo po tem, ko so proti Detroitu vodili že s 3:0 v zmagah, v sedmi tekmi pred domačimi navijači reševali uvrstitev v konferenčni finale.

Rdeča Krila bi v primeru četrte zaporedne zmage postala šele četrto moštvo v zgodovini lige, ki bi jim uspela uvrstitev v nadaljevanje v končnici po zaostanku z 0:3 v zmagah. Po tem, ko navijači v prvih dveh tretjinah niso videli zadetkov, je pravo navdušenje sledilo v zadnjih desetih minutah tretje tretjine, ko so po zaostanju z 0:1 dosegli vse tri zadetke.

"Vedno moraš verjeti v ekipo, kakršenkoli naj bo že rezultat. Le tako se lahko znova vrneš v igro za zmago," je po tekmi dejal Valtteri Filppula, ki je po podaji Pavla Datsyuka domače popeljal v vodstvo z 2:1, še prej pa je bil podajalec za izenačujoč zadetek, ki ga je prispeval Henrik Zetterberg.

Dokončno je usodo Morskih psov zapečatil Darren Helm, ki je dobro minuto pred koncem plošček spravil v prazno mrežo.

Liga NHL, polfinale konference:

Zahod
Detroit Red Wings : San Jose Sharks 3:1 /3:3/*

*V poševnicah je izid v zmagah, igrajo na štiri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.