Detroit ostaja živ

Foto: Žurnal24 Detroitu je z zmago močno odleglo. Možnost za izenačenje imajo v torek na domače
Detroit Red Wings so v zadnji tretjini zabili tri gole, posledično slavili nad San Josejem s 4:3 in tako ostajajo v igri za napredovanje v finale zahodne konference lige NHL, čeprav Morski psi v zmagah vodijo s 3:2.
Oglej si celoten članek

Zmagovalni zadetek za Detroit, pri katerem Jan Muršak ni bil v postavi, je dosegel Tomas Holmstrom dobrih šest minut pred koncem srečanja. Rdeča krila so spremenila zaostanek z 1:3, šesto tekmo serije pa igrajo v Detroitu v torek. Če jim bo uspelo napredovati, bodo postali šele četrto moštvo, ki bi se vrnilo po zaostanku z 0:3. San Jose pa želi drugič zapored v finale zahoda.

NHL, konferenčni polfinale:

Zahod:
San Jose Sharks : Detroit Red Wings  3:4 /3:2/*
Setoguchi, Pavelski, Couture; Kronwall, Ericsson, Cleary, Holmstrom

* V poševnicah je izid v zmagah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.