Di María izdal Ronaldovo namero?

Foto: EPA
Foto: EPA
Ángel di María naj bi z objavo na družabnem omrežju Facebook razkril, kje bo kariero nadaljeval Cristiano Ronaldo. Po neuradnih podatkih naj bi nekdanjemu nogometašu Reala vdrli v račun.
Oglej si celoten članek

Na overjeni Facebook strani, posvečeni napadalnemu vezistu Paris Saint-Germaina, se je v ponedeljek pojavila fotografija Ángela di Maríe in Cristiana Ronalda v dresu Real Madrida s pripisom ''Kmalu, prijatelj''.

Zapis, ki je razburkal svetovno nogometno javnost, se je pojavil kmalu po tem, ko je Real Madrid izrekel podporo trenerju Rafaelu Benítezu, ki ni v najboljših odnosih s portugalskim superzvezdnikom.

Po poročanju spletnega portala Goal.com gre za overjeni račun argentinskega nogometaša, kar dokazujejo fotografije iz zasebnega življenja, s katerim pa Di María ne upravlja, kar je z objavo na Instagramu potrdila tudi njegova žena.

''Ángel ne uporablja Facebooka ali Twitterja,'' je zapisala.

Po poročanju Marce naj bi neznani storilec oziroma storilci vdrli v račun nekdanjega galaktika, zato so omenjeni profil že odstranili z družabnega omrežja.

Foto: Twitter angel di maria cristiano ronaldo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.