Šport > Nogomet
19 ogledov

Di María izdal Ronaldovo namero?

angel di maria cristiano ronaldo EPA
Ángel di María naj bi z objavo na družabnem omrežju Facebook razkril, kje bo kariero nadaljeval Cristiano Ronaldo. Po neuradnih podatkih naj bi nekdanjemu nogometašu Reala vdrli v račun.

Na overjeni Facebook strani, posvečeni napadalnemu vezistu Paris Saint-Germaina, se je v ponedeljek pojavila fotografija Ángela di Maríe in Cristiana Ronalda v dresu Real Madrida s pripisom ''Kmalu, prijatelj''.

Zapis, ki je razburkal svetovno nogometno javnost, se je pojavil kmalu po tem, ko je Real Madrid izrekel podporo trenerju Rafaelu Benítezu, ki ni v najboljših odnosih s portugalskim superzvezdnikom.

Po poročanju spletnega portala Goal.com gre za overjeni račun argentinskega nogometaša, kar dokazujejo fotografije iz zasebnega življenja, s katerim pa Di María ne upravlja, kar je z objavo na Instagramu potrdila tudi njegova žena.

''Ángel ne uporablja Facebooka ali Twitterja,'' je zapisala.

Po poročanju Marce naj bi neznani storilec oziroma storilci vdrli v račun nekdanjega galaktika, zato so omenjeni profil že odstranili z družabnega omrežja.

angel di maria cristiano ronaldo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.