Di Maria k Parižanom

Foto: EPA
Foto: EPA
Za Argentinčev prestop k PSG naj bi bilo že vse dogovorjeno. Danes ga čaka zdravniški pregled, nato pa ga čaka podpis pogodbe z novim klubom.
Oglej si celoten članek

Prestop Ángela di Maríe iz Manchester Uniteda v Paris Saint-Germain je končno dobil obrise realnosti. Francoski L'Équipe poroča, da bo v nedeljo v Dohi Argentinec opravil zdravniški pregled, ki je tradicionalno zadnja ovira pred podpisom pogodbe oziroma prestopom.

Pričakuje se, da bo odškodnina brez dodatkov znašala 63 milijonov evrov. Spomnimo, da je imel Di María v lanski sezoni težave pri prilagoditvi na Manchester in Anglijo, klub pa ga je kaznoval s pol milijona evrov kazni (slabima dvema tedenskima plačama), ker se po izteku podaljšanih počitnic ni pojavil na pripravah v Združenih državah Amerike.

Tudi v Parizu naj bi služil podobno plačo kot na Old Traffordu - 12 milijonov evrov. United bo izgubil okoli 20 milijonov evrov po lanskoletnem odkupu Di Maríe od Real Madrida, toda zaradi "miru v hiši" so vsi vpleteni pristali na končni dogovor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.