Šport > Nogomet
60 ogledov

Di Maria k Parižanom

angel di maria EPA
Za Argentinčev prestop k PSG naj bi bilo že vse dogovorjeno. Danes ga čaka zdravniški pregled, nato pa ga čaka podpis pogodbe z novim klubom.

Prestop Ángela di Maríe iz Manchester Uniteda v Paris Saint-Germain je končno dobil obrise realnosti. Francoski L'Équipe poroča, da bo v nedeljo v Dohi Argentinec opravil zdravniški pregled, ki je tradicionalno zadnja ovira pred podpisom pogodbe oziroma prestopom.

Pričakuje se, da bo odškodnina brez dodatkov znašala 63 milijonov evrov. Spomnimo, da je imel Di María v lanski sezoni težave pri prilagoditvi na Manchester in Anglijo, klub pa ga je kaznoval s pol milijona evrov kazni (slabima dvema tedenskima plačama), ker se po izteku podaljšanih počitnic ni pojavil na pripravah v Združenih državah Amerike.

Tudi v Parizu naj bi služil podobno plačo kot na Old Traffordu - 12 milijonov evrov. United bo izgubil okoli 20 milijonov evrov po lanskoletnem odkupu Di Maríe od Real Madrida, toda zaradi "miru v hiši" so vsi vpleteni pristali na končni dogovor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.