Šport > Nogomet
36 ogledov

Posmehovanje se jima je maščevalo

messi di maria tunel argentina Reševalni pas/Twitter
Argentinska reprezentanta sta se pred začetkom drugega polčasa tekme južnoameriškega prvenstva s Paragvajem norčevala iz selektorja Gerarda Martina.

Lionel Messi in Ángel di María sta se znašla v nemilosti argentinskih medijev, ker naj bi na obračunu prvenstva Copa America spodkopala avtoriteto nekdanjega trenerja Barcelone Gerarda Martina.

Argentina se je v prvem krogu pomerila s Paragvajem in po prvem polčasu vodila z rezultatom 2:0, potem ko sta se med strelce vpisala Sergio Agüero v 28. oziroma Lionel Messi v 35. minuti. Čeprav so Gavči opravili levji delež na poti do osvojitve treh točk, jih je selektor med polčasom opomnil, da zmaga ni zagotovljena.

Messi in Di María sta med sprehodom po tunelu komentirala selektorjeve besede in se pri tem zelo zabavala. ''Kaj je govoril v garderobi, neke neumnosti?'' je nogometaša Manchester Uniteda vprašal Messi, rdeči vrag pa mu je odvrnil: ''Pravi, da ne bo lahko.'' Oba sta se nato zasmejala.

Nonšalantnost nogometnih zvezdnikov je v argentinskih medijih naletela na buren odziv. Očitajo jima bahavost ter nespoštljiv odnos do reprezentance in nasprotnika.

Za nameček je Argentina v drugem polčasu zapravila dva gola prednosti in se na koncu morala zadovoljiti z remijem (2:2), kar še dodatno meče slabo luč na norčav odnos obeh zvezdnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.