Šport > Nogomet
26 ogledov

Kazen za odsotnost 500 tisoč evrov

angel di maria EPA
Argentinski reprezentant bi se moral Unitedu pridružiti na pripravah v ZDA, toda niti Louis van Gaal ni vedel, kam je "izginil" njegov zvezdnik ...

Ángel di María je od Manchester Uniteda dobil dovoljenje, da si na podaljšanih počitnicah opomore po sezoni, ki je vključevala tudi nastope na poletni Copi Américi.

Di María zaradi krajše klubske sezone, ki ni vključevala evropskih tekem, sicer ni dobil toliko prostih dni kot denimo rojak Lionel Messi, zato so od nekdanjega člana Rosaria Central, Benfice in Real Madrida pri Unitedu pričakovali, da se jim bo pridružil na poletnih pripravah v Združenih državah Amerike. 

Trener Louis van Gaal je njegov prihod najavljal iz tekme v tekmo, a na koncu samo skomignil z rameni, ko so mu ob vedno glasnejših govoricah glede prestopa "El Fidea" v Paris Saint-Germain postavili usodno vprašanje - kje je Di María? "Ne vem, morda se je usedel na napačno letalo," je bil ironičen Nizozemec. Glede na to, da saga na relaciji United - PSG še traja, je Argentinec še vedno igralec "rdečih vragov", njegovi delodajalci pa so mu zdaj prisodili ostro kazen.

Di Maríi naj bi pri plačah odbili kar 500.000 evrov! Tedenska plača Argentinca naj bi se sicer gibala v rangu 396 tisočakov, zato udarca po žepu niti ne bo pretirano občutil ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.