Di María povedal, da želi oditi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski reprezentant Ángel di María je vodilnim možem madridskega Reala sporočil, da želi zapustiti klub.
Oglej si celoten članek

"Ángel di María je izrazil željo, da zapusti klub in je zavrnil novo pogodbo. Igralec mora zdaj sam rešiti položaj. Če bo ob zaključku prestopnega roka še vedno tu, bo moral še naprej resno trenirati. Mi v tem ne vidimo težave," je o Argentinčevi prihodnosti dejal tener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Di María naj bi imel na mizi sicer konkretno ponudbo Manchester Uniteda, v svoje vrste pa si ga želijo pripeljati tudi pri Paris Saint-Germainu. Šestindvajsetletni Argentinec je k belemu baletu prestopil leta 2010 iz Benfice, Real pa je zanj odštel 25 milijonov evrov. 

Na izhodnih vratih naj bi bil tudi svetovni prvak Sami Khedira. "Njegov položaj je nekoliko drugačen, saj ima pogodbo le še do konec sezone. Tudi on je zavrnil podaljšanje sodelovanja. Videli bomo, kaj se bo zgodilo. Zaenkrat ni izrazil želje, da bi odšel," je o Nemcu povedal italijanski trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.