Šport
25 ogledov

Di María povedal, da želi oditi

Di Maria Real Madrid Almeria Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Argentinski reprezentant Ángel di María je vodilnim možem madridskega Reala sporočil, da želi zapustiti klub.

"Ángel di María je izrazil željo, da zapusti klub in je zavrnil novo pogodbo. Igralec mora zdaj sam rešiti položaj. Če bo ob zaključku prestopnega roka še vedno tu, bo moral še naprej resno trenirati. Mi v tem ne vidimo težave," je o Argentinčevi prihodnosti dejal tener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Di María naj bi imel na mizi sicer konkretno ponudbo Manchester Uniteda, v svoje vrste pa si ga želijo pripeljati tudi pri Paris Saint-Germainu. Šestindvajsetletni Argentinec je k belemu baletu prestopil leta 2010 iz Benfice, Real pa je zanj odštel 25 milijonov evrov. 

Na izhodnih vratih naj bi bil tudi svetovni prvak Sami Khedira. "Njegov položaj je nekoliko drugačen, saj ima pogodbo le še do konec sezone. Tudi on je zavrnil podaljšanje sodelovanja. Videli bomo, kaj se bo zgodilo. Zaenkrat ni izrazil želje, da bi odšel," je o Nemcu povedal italijanski trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.