Di Resta se spogleduje z IndyCarom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Škotski dirkač še vedno čaka na ponudbo, s katero bi lahko ostal v karavani formule 1, a se že spogleduje z drugimi možnostmi.
Oglej si celoten članek

Force India, trenutni delodajalec Paula di Reste, še vedno ni oznanil, kdo bo njihov bolid vozil v prihodnji sezoni. Pozna odločitev o voznikih sicer za to moštvo ni nič novega, a 27-letnega dirkača postavlja v neprijeten položaj. Pogodba se mu namreč po koncu sezone izteče, za zdaj pa ni na vidiku nove priložnosti.

Di Resta sicer upa, da bo kmalu prejel klic katere izmed ekip, a mest počasi zmanjkuje, dirkačev, ki čakajo na podoben klic, pa je veliko. Vodstvo Force Indie še vedno razmišlja o možnostih, glavni kandidati za dve prosti mesti pa naj bi bili Nico Hulkenberg, Adrian Sutil in Sergio Pérez. 

Morda se bo pridružil bratrancu

Sutil kljub vsemu še ni izgubil upanja: "Vedo, česa sem sposoben in kaj lahko dosežem. Sam mislim, da sem dodana vrednost za ekipo, a ne morem sprejeti odločitve namesto njih. Lahko samo čakam in videli bomo, kaj se bo zgodilo, v vsakem primeru pa bom odločitev sprejel."

Če mu nobeno od moštev ne ponudi pogodbe, se je trenutno deseti v skupnem seštevku svetovnega prvenstva pripravljen preizkusiti v drugem dirkaškem tekmovanju. Lahko bi se celo pridružil bratrancu Dariu Franchittiju, ki trenutno dirka v seriji IndyCar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.