Di Stéfano: "Žvižgi Cristianu? Publika ima vedno prav!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni napadalec Reala Madrida, zdaj 85-letni Alfredo Di Stéfano, se je v sporu med publiko na Santiagu Bernabéu in Realovim zvezdnikom Cristianom Ronaldom očitno postavil na stran "navadnih" ljudi. "Publika ima vedno prav!" je dejal Don Alfredo.
Oglej si celoten članek

"Žvižgi Cristianu Ronaldu? Publika je tista, ki plačuje in ima vedno prav. Če publika meni, da mora igralec svoj trud pokazati z zadetki, potem ni debate. Tribuna ima vedno prav, z njo se ne razpravlja," je Alfredo Di Stéfano pokomentiral dogodke z zadnje tekme Reala Madrida na Santiagu Bernabéu, ki je (ne prvič v letošnji sezoni) spet žvižgal Portugalcu Cristianu Ronaldu.

Bernabéu: Žvižgi Cristianu, Cristiano jezen!

Di Stéfana so na enem izmed sredinih dogodkov v španski prestolnici še vprašali, kaj mu pomeni tretja zlata žoga njegovega rojaka Lionela Messija, ki jo je Argentinec osvojil v ponedeljek. "Kaj mi pomeni? Jaz imam dve, eno še iz časov, ko sem bil star 25 let. Posameznik nikoli ne dobi teh nagrad, če za seboj nima velike ekipe," so bile modre besede Don Alfreda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.