Šport > Nogomet
20 ogledov

Di Stéfano: "Žvižgi Cristianu? Publika ima vedno prav!"

Di Stefano Cristiano Ronaldo Eusebio zlati čevelj Madrid podelitev nagrada trofe EPA
Legendarni napadalec Reala Madrida, zdaj 85-letni Alfredo Di Stéfano, se je v sporu med publiko na Santiagu Bernabéu in Realovim zvezdnikom Cristianom Ronaldom očitno postavil na stran "navadnih" ljudi. "Publika ima vedno prav!" je dejal Don Alfredo.

"Žvižgi Cristianu Ronaldu? Publika je tista, ki plačuje in ima vedno prav. Če publika meni, da mora igralec svoj trud pokazati z zadetki, potem ni debate. Tribuna ima vedno prav, z njo se ne razpravlja," je Alfredo Di Stéfano pokomentiral dogodke z zadnje tekme Reala Madrida na Santiagu Bernabéu, ki je (ne prvič v letošnji sezoni) spet žvižgal Portugalcu Cristianu Ronaldu.

Bernabéu: Žvižgi Cristianu, Cristiano jezen!

Di Stéfana so na enem izmed sredinih dogodkov v španski prestolnici še vprašali, kaj mu pomeni tretja zlata žoga njegovega rojaka Lionela Messija, ki jo je Argentinec osvojil v ponedeljek. "Kaj mi pomeni? Jaz imam dve, eno še iz časov, ko sem bil star 25 let. Posameznik nikoli ne dobi teh nagrad, če za seboj nima velike ekipe," so bile modre besede Don Alfreda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.