Direktor stavil na tekme svojega kluba

Foto: Profimedia
Nov stavniški škandal.
Oglej si celoten članek

Direktor škotskega nogometnega prvoligaša Aberdeena Duncan Skinner je obtožen kršenja pravil v zvezi z udeležbo na športnih stavah, poroča agencija Hina.

Škotska nogometna zveza je Skinnerje obtožila, da je od leta 2014 do letos stavil 589-krat in to kar na 1465 tekem. Pri tem je Skinner 80-krat stavil tudi na izid Aberdeena, 74-krat na zmago, med drugim pa je zadel tudi, da bo Aberdeen izgubil s Celticom (0:3).

Direktor kluba, Aberdeen je na drugem mestu škotskega prvenstva in zaostaja pet točk za Celticom, ima zdaj do 3. januarja čas, da odgovori na obtožbe, pri tem pa ne gre prezreti, da ni obtožen krojenja izidov, ampak le udeležbe na stavah.

Stavnice "Najslabše in najbolj očitno nameščanje"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.