Dirka po Sloveniji v višjem rangu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mednarodna kolesarska zveza (Uci) je potrdila koledar cestnih dirk v letu 2019.
Oglej si celoten članek

Razveseljiva novica je, da je dirka po Sloveniji napredovala po kakovostnem rangu in bo po novem sodila v ekstra kategorijo, kar pomeni, da je lahko na startu 70 odstotkov vseh ekip iz svetovne serije. Dirka bo na sporedu med 19. in 23. junijem prihodnje leto.

Na koledarju Ucija so prihodnje leto na sporedu še štirje kolesarski dogodki v Sloveniji: 7. aprila VN Adria Mobil, 7. junija dirka Ljubljana-Domžale-Ljubljana, 4. avgusta VN Kranja, 1. septembra pa dirka Hrvaška-Slovenija.

SP v kolesarstvu Vse se je zarotilo proti Rogliču

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.