Djoković ostal brez las

Foto: Žurnal24 Srbija Djoković Pilić Troicki Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Srbija Davisov pokal Foto: Žurnal24 Djoković
Srbski tenisači, ki so prvič v zgodovini po zmagi nad Francijo osvojili prestižni Davisov pokal, so izpolnili obljubo in se kar na igrišču v Areni pred 17 tisoč navijači znebili las.
Oglej si celoten članek

"To je preprosto noro. Ta uspeh je enak osvojenemu naslovu svetovnega prvaka v nogometu. Zmagalo je naše tovarištvo, bili smo najboljši," se je zmage Viktorja Troickega v odločilnem petem dvoboju nad Francozom Michaelom Llodrajem razveselil Novak Djoković, zmagovalec odločilnega dvoboja pa prav tako skorajda ni mogel opisati čustev: "Neverjetno. Sploh ne vem, kaj naj rečem, kaj naj naredim. To je najlepši trenutek mojega življenja."

Svetovalec domače ekipe je bil Nikola Pilić, ki je tako trenerskim uspehom v tem tekmovanju z Nemčijo in Hrvaško dodal še zmago s Srbijo. Uspeh v Davisovem pokalu so v Srbiji že razglasili za enega največjih športnih dosežkov države in ga postavili ob bok odbojkarskemu naslovu svetovnih prvakov iz leta 2000 in košarkarski evropski kroni iz leta 2003.

Tako Pilić kot vsi drugi glavni akterji so morali kar pred 17 tisoč navijači v beograjski Areni izpolniti obljubo in obriti glave. Kakšni so po modni prenovi, si poglejte v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.