Dobitnik malega globusa v bolnišnici, sezona izgubljena

Foto: Epa mauro caviezel
Najboljši superveleslalomista pretekle sezone v prihajajočih dneh čaka operacija.
Oglej si celoten članek

Švicarski alpski smučar Mauro Caviezel si je strgal ahilovo tetivo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Najboljši superveleslalomist minule sezone je poškodbo leve noge, ki ga bo po navedbah švicarskih medijev stala večji del sezone 2020/21, staknil na treningu telesne pripravljenosti.

Novico o poškodbi je najprej potrdila švicarska smučarska reprezentanca, ki je v izjavi za javnost dodala, da bo 31-letnik v prihodnjih dneh operiran.

"Poškodba se bo nekoč zacelila. Delam vse, da se kar najhitreje vrnem na smuči," je po poškodbi dejal dobitnik bronaste kolajne v alpski kombinaciji leta 2017 v St. Moritzu.

V letošnji sezoni je Caviezel osvojil mali kristalni globus v superveleslalomu. V končni razvrstitvi je v predčasno ustavljeni sezoni zaradi pandemije novega koronavirusa za tri točke ugnal Avstrijca Vincenta Kriechmayrja.

Preiskava Takšna je narava poškodbe prvega zvezdnika belega cirkusa

Foto: Epa

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.