Dobra novica za Van Dijka

Foto: Epa
Foto: Epa
Van Dijk po operaciji že začel z lažjimi treningi.
Oglej si celoten članek

Ključni igralec obrambe angleškega nogometnega prvaka Liverpoola Virgil van Dijk, ki si je 17. oktobra težje poškodoval koleno, mogoče ne bo primoran, da izpusti celotno sezono, kot so sprva napovedovali, poročajo britanski mediji. Devetindvajsetletni Nizozemec je namreč po operaciji že začel z lažjimi treningi.

Van Dijk je pred dobrim mesecem dni odšepal s terena po enajstih minutah mestnega derbija Merseyside (2:2) na Goodison Parku po grobem posredovanju vratarja Evertona Jordana Pickforda. Takrat za je zamenjal Joe Gomez, ki pa se je zdaj poškodoval na treningu angleške reprezentance, pri aktualnem prvaku Premier League pa so tako ostali še brez drugega pomembnega člana obrambne vrste. Trener Jürgen Klopp ima na osrednjem mestu obrambe ta čas na voljo le še Joela Matipa.

Foto: Epa Virgil van Dijk

Slabo voljo je pri Nemcu verjetno povzročil tudi Mohamed Salah, ki se je najverjetneje ob udeležbi na bratovi poroki v domovini okužil z novim koronavirusom. Egipčan je trenutno v karanteni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.