Šport > Nogomet
98 ogledov

Dobra novica za Van Dijka

Virgil van Dijk Epa
Van Dijk po operaciji že začel z lažjimi treningi.

Ključni igralec obrambe angleškega nogometnega prvaka Liverpoola Virgil van Dijk, ki si je 17. oktobra težje poškodoval koleno, mogoče ne bo primoran, da izpusti celotno sezono, kot so sprva napovedovali, poročajo britanski mediji. Devetindvajsetletni Nizozemec je namreč po operaciji že začel z lažjimi treningi.

Van Dijk je pred dobrim mesecem dni odšepal s terena po enajstih minutah mestnega derbija Merseyside (2:2) na Goodison Parku po grobem posredovanju vratarja Evertona Jordana Pickforda. Takrat za je zamenjal Joe Gomez, ki pa se je zdaj poškodoval na treningu angleške reprezentance, pri aktualnem prvaku Premier League pa so tako ostali še brez drugega pomembnega člana obrambne vrste. Trener Jürgen Klopp ima na osrednjem mestu obrambe ta čas na voljo le še Joela Matipa.

Virgil van Dijk | Avtor: Epa Epa

Slabo voljo je pri Nemcu verjetno povzročil tudi Mohamed Salah, ki se je najverjetneje ob udeležbi na bratovi poroki v domovini okužil z novim koronavirusom. Egipčan je trenutno v karanteni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice