Šport > Nogomet
2632 ogledov

Zvezdnik dobiva grožnje s smrtjo, najel je varnostnike

Jordan Pickford
Angleški reprezentančni vratar se je znašel v težavah.

Jordan Pickford, ki je doslej zbral 27 nastopov za angleško reprezentanco, je na mestnem derbiju med Evertonom in Liverpoolom grdo krenil nad branilca Virgila van Dijka, nizozemski zvezdnik pa je utrpel poškodbo kolena in je že izgubil celotno sezono. Z njegovo odsotnostjo so se možnosti Liverpoola, da znova poseže na sam vrh angleškega prvenstva nekoliko zmanjšale.

Navijači kluba z Anfielda so besni, nekateri izmed njih pa Pickfordu in njegovi ženi pošiljajo grožnje s smrtjo. Član Evrtona se je odzval in najel skupino vartnostnikov, ki varuje njegovo hišo v pokrajini Chesire. Ljudje, ki skrbijo za njegovo varnost, so čuvaju mreže še svetovali, da se naj z ženo umakneta s socialnih omrežij, saj lahko ob uporabi teh razkrijeta lokacijo na kateri se nahajata.

Policija je že začela s pregledi sporočil, ki jih je dobil Pickford. Grožnje je po tekmi z Liverpoolom dobil tudi Pickfordov soigralec Richarlison. Brazilec je na dvoboju sicer prejel rdeči karton zaradi grozljivega prekrška nad Thiagom Alcantaro. Richarlison se je opravičil za svoj nalet, a vsaj pri navijačih Liverpoola je naletel na gluha ušesa.

Če je bil Richarlison kaznovan z rdečim kartonom, pa jo je Pickford odnesel brez kazni. Njegov nalet ni bil označen za prekršek, saj je bil van Dijku pred tem dosojen prepovedan položaj. Vratar se je izognil tudi naknadni kazni po tekmi, s tem pa se je ogorčenje rdečega dela velemesta ob reki Mersey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice