Šport > Nogomet
161 ogledov

Nova velika Liverpoolova okrepitev zbolela za korono

Thiago Alcantara Profimedia
Thiago pozitiven na novi koronavirus.

Španski nogometni reprezentant Thiago Alcantara je pozitiven na novi koronavirus, so sporočili iz vrst angleškega velikana Liverpoola, kamor je 29-letnik prestopil iz nemškega Bayerna iz Münchna v zameno za 30 milijonov evrov.

Thiago Alcantara | Avtor: Profimedia Profimedia

Thiago je bil po debiju v dresu rdečih na ligaški tekmi proti Chelseaju odsoten na tekmi angleškega ligaškega pokala proti Lincolnu in nazadnje proti Arsenalu v državnem prvenstvu.

Iz vrst angleškega prvaka v minuli sezoni pa je danes prišla potrditev, da je bil eden od desetih pozitivnih izvidov zadnjega testiranja v premier league prav Thiagov. Devetindvajsetletnik je že v samoizolaciji, kazal pa je blage znake covida-19, je sporočil klubski zdravnik Jim Moxon.

Dodal je, da je stvar vsakega posameznika, da razkrije pozitiven test na novi koronavirus, Thiago pa bo predvidoma odsoten vsaj na naslednjih dveh tekmah svojega novega kluba.

Liverpool bo v četrtek igral obračun osmine finala ligaškega pokala proti Arsenalu, v nedeljo pa bo v četrtem krogu angleškega državnega prvenstva gostoval pri Aston Villi.

Craig Pawson Postal spletni hit Šport Sodnik tekme Liverpool : Arsenal razočarano reagiral ob zapravljeni priložnosti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice