Šport > Nogomet
1103 ogledov

Sodnik tekme Liverpool : Arsenal razočarano reagiral ob zapravljeni priložnosti

Craig Pawson Profimedia
Veliki derbi 3. kola Premier lige je zaznamoval komičen vložek glavnega sodnika Craiga Pawsona.

Aktualni angleški prvaki iz Liverpoola so silovito odprli sezono, saj so v domačem prvenstvu slavili na vseh treh tekmah, med drugim pa so premagali tudi dva angleška velikana, Chelsea z 2:0 ter Arsenal s 3:1.

Prav s tekme proti Arsenalu pa prihaja komičen posnetek, ki je v zadnjem dnevu postal pravi spletni hit, glavna vloga pa je pripadla sodniku tekme, Craigu Pawsonu.

Slednji je deloval precej razočarano ter jezno, ko je napadalec Arsenala Alexandre Lacazette zapravil priložnost za izenačenje, potem ko se je sam znašel pred vratarjem Liverpoola, Alissonom Beckerjem.

Arsenal je v tem trenutku zaostajal z rezultatom 2:1 in vprašanje, kako bi se tekma končala, če bi bil strelec prvega Arsenalovega zadetka natančen tudi v drugo.

Do konca tekme je nato končni rezultat s svojim premiernim zadetkom v dresu Redsov postavil Portugalec Diogo Jota, medtem ko sta se že v prvem polčasu med strelce vpisala Sadio Mane in Andy Robertson.

Toda glavna zgodba tekme niso postale številne zapravljene priložnosti francoskega napadalca, temveč prav Pawsona reakcija, ki še toliko bolj preseneti, glede na to, da je tekom srečanja sprejel številne sumljive odločitve v škodo Arsenala.

Navijači so se tako preko socialnih omrežij začeli šaliti, da je verjetno Pawson pred tekmo uvrstil Lacazetta v svojo prvo enajsterico "fantasy nogometa" ter da je to najverjetnejši razlog za čudno reakcijo ob zapravljeni priložnosti.

Je pa s svojo reakcijo spomnil na enega izmed najbolj kontroverznih angleških sodnikov, Mika Deana, ki je bil v preteklosti že znan, da je sredi tekme proslavljal zadetke, ali pa razočarano reagiral ob zapravljenih priložnostih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice