Šport > Nogomet
1620 ogledov

"Messija nočem niti blizu Premier League"

messi roberston Epa Med Roberstonom (desno) in Messijem je na zelenici že prišlo do kratkega stika.
Branilec angleškega prvaka ni naklonjen prestopu argentinskega superzvezdnika v Premier League.

Medtem ko bi prihod Lionela Messija na Otok razveselil marsikaterega ljubitelja nogometa, pa tega ne moremo reči za branilca Liverpoola Andyja Robertsona, ki odkrito nasprotuje ideji, da bi napadalec Barcelone kariero nadaljeval v Angliji.

Škotski reprezentant, ki je redsom lani pomagal do ligaške lovorike, v sezoni prej pa je z ekipo Jürgena Kloppa osvojil tudi ligo prvakov, je pojasnil, da je Messi najtežji nasprotnik, s katerim se je imel doslej priložnost pomeriti na zelenici.

Ker Liverpoola ni med možnimi destinacijami, zelo dobro pa v tem pogledu kaže Manchester Cityju, je popoplnoma jasno, zakaj Robertson ni preveč naklonjen selitvi.

Trener sinjemodrih Pep Guardiola bi s prihodom starega zaveznika še okrepil svoj igralski kader, s katerim je bil v zadnjih dveh sezonah največji trn v peti redsom v boju za ligaško krono.

andrew robertson | Avtor: Epa Epa
"Seveda upam, da se to ne bo zgodilo," je o možnosti Messijevega prestopak Manchester Cityju dejal Robertson. "Liverpool je že izpadel iz lova na Messija, zato ga nočem niti blizu Premier ligi. Upam, da bo tako tudi ostalo. Dvakrat sem igral z njim to so sta bili najtežji tekmi doslej. Če gledam na stvari s povsem sebičnega stališča, potem si želim, da ostane v Barceloni."

"Messi je fantastičen nogometaš in sploh ne dvomim, da bi tudi v Premier Leaugue igral na visokem nivoju ter z enakim učinkom kot v Barceloni," je pristavil 26-letni škotski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice