Šport > Nogomet
4727 ogledov

Lampard Kloppu: "Odj**i! Osvojili ste en naslov ..."

Jürgen Klopp Frank Lampard Profimedia
Na sredini tekmi predzadnjega kola Premier League je prišlo do spora.

Liverpool je v sredo na Anfieldu ugnal Chelsea (5:3) v predzadnjem kolu angleškega prvenstva. Varovanci Jürgena Kloppa so si že pred nekaj tedni zagotovili naslov, saj imajo ogromno prednost pred drugouvrščenim Manchester Cityjem.

Chelsea pa se še bori za vstop v Ligo prvakov in zato je poraz ob reki Mersey zabolel Londončane, ki morajo v zadnjem kolu proti moštvu Wolverhampton Wanderers osvojiti vsaj točko, da si zagotovijo prvo četverico. Za preostalo mesto v Ligi prvakov se bosta na medsebojni tekmi udarila Leicester City in Manchester United.

V sredo je Liverpool pot do zmage tlakoval v prvem polčasu, ko je povedel s 3:0. Drugi gol obračuna je zabil Trent Alexander-Arnold v 38. minuti, potem ko je lepo zadel s prostega strela. In prav prekršek, ki je povzročil omenjeni prosti strel, je dvignil napetost.

Norišnica Šport Prizori iz Liverpoola, ob katerih se naježi koža

Trener Chelseaja Frank Lampard je sodniku potožil, da njegov varovanec Mateo Kovačić prekrška ni storil. Eden od Kloppovih pomočnikov z Liverpoolove klopi je na Lampardove pripombe imel glasen ugovor in strateg Chelseaja se je odzval ostro: "Utihni in sedi!"

Na te besede je reagiral Klopp in začel hoditi proti Chelseajevi klopi, pri tem pa Lampardu položil na dušo, naj se pomiri in naj ne govori z njegovim pomočnikom na ta način. A Lampard se ni dal: "Če on nekaj govori meni, mu bom jeb**o odgovoril, jasno?"

Jürgen Klopp Frank Lampard | Avtor: Profimedia Profimedia

Morda bi se vse končalo na tej točki, če ne bi nekdo z Liverpoolove klopi spet provokativno dejal, da je Kovačić vendarle storil prekršek.

"Kakšen je**n prekršek? Nihče te ni nič vprašal. Utihni!" je pobesnel Lampard, na kar se je Klopp odzval z odločnim vzklikom. A Lampard se postavnega Nemca ni ustrašil. "Pa ti tudi odj**i, si me slišal? Osvojili ste en naslov in takoj se nekaj postavljate, kaj? Odje**te, vsi kolektivno odje**te," je jezno dejal Lampard in nato izstrelil še nekaj puščic v smeri sodnika. Na praznem stadionu se je izmenjava zelo dobro slišala.

suarez gerrard Iz prve roke Šport Legenda Liverpoola: "Suárez ni imel nobenega spoštovanja"

Po tekmi sta se Lampard in Klopp rokovala, a vse skupaj je delovalo zelo hladno. Vsekakor ima londonski trener še veliko skrbi glede preostanka sezone, medtem ko lahko Nemec že razmišlja o dopustu, potem ko je klub popeljal do prve prvenstvene lovorike po treh desetletjih.

Lampard je v svoji bogati igralski karieri osvojil tri naslove prvaka s Chelseajem. Temu je dodal slavje v Ligi prvakov, Ligi Evropa, štiri pokale FA in dva ligaška pokala. Kot trener se je v svoji prvi sezoni pri londonskih modrih prebil v finale FA pokala, izločilne boje Lige prvakov in svojo ekipo drži v igri za preboj med prvo četverico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice