Šport > Nogomet
1404 ogledov

Katastrofalna novica za Liverpool

Virgil van Dijk Epa
Aktualni angleški prvaki se bodo morali znajti brez stebra obrambe.

Angleški nogometni prvak Liverpool je danes sporočil, da mora eden največjih zvezdnikov rdečih Virgil van Dijk na operacijo kolena. Zaradi operativnega postopka in okrevanja bi lahko nizozemski branilec izpustil preostanek sezone, so še zapisali v taboru Liverpoola.

Gaerth Bale Tottenham West Ham Video Šport Preobrat sezone: Gareth Bale z debijem iz nočne more

Van Dijk je v soboto odšepal s terena po šestih minutah mestnega derbija Merseyside (2:2) na Goodison Parku po brutalnem posredovanju vratarja Evertona Jordana Pickforda, ki je nad nizozemskim reprezentantom storil grd prekršek.

"Van Dijk ima po incidentu s Pickfordom poškodovane kolenske vezi. Že takoj je moral s terena, dodatni zdravniški pregledi pa so potrdili, da bo potreboval operacijo. Za zdaj še nimamo časovnice, kako in kdaj se bo lahko vrnil na teren," so zapisali pri Liverpoolu.

Devetindvajsetletni Van Dijk je bil eden ključnih nogometašev Liverpoola pod vodstvom Jürgena Kloppa, odkar se je januarja 2018 preselil na Anfield.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice