Šport > Nogomet
139 ogledov

James zapustil Madrid, Wilson pri "srakah"

James Rodríguez Everton Reševalni pas/Twitter
Angleški prvoligaši krepijo zasedbe pred začetkom nove sezone.

James Rodríguez je dokončno prestopil iz madridskega Reala kangleškemu Evertonu. Novico do danes potrdili pri Evertonu, Carlo Ancelotti pa bo že tretjič v karieri Rodríguezov trener, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Everton bo za prestop 29-letnega Kolumbijca Madridčanom odštel 24,5 milijona evrov odškodnine. Rodríguez je v Real prišel leta 2014 iz AS Monaca, med letoma 2017 in 2019 je bil posojen münchenskemu Bayernu.

Elitno angleško nogometno tekmovanje, Premier League, se bo v sezoni 2020/21 začelo 12. septembra.

Lionel Messi Nov začetek Šport Uganite, kdo se je pojavil na treningu

Newcastle United je danes dokončal prestop 28-letnega napadalca Calluma Wilsona, ki je v klub iz severne Anglije prestopil iz Bournemoutha za 22 milijonov evrov, poročajo angleški mediji. Wilson je z Newcastlom podpisal štiriletno pogodbo.

Wilson je bil zadnjih šest let član Bournemoutha, ki je izpadel v nižjeligaško angleško prvenstvo. Od tega je pet let igral v Premier League, skupaj je zbral 67 golov in 30 asistenc na 187 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice