Šport > Nogomet
6907 ogledov

Barça z dvema novima vezistoma, Messi jezen na soigralce

Leo Messi Profimedia
V katalonskem gigantu po koncu sage o odhodu največjega zvezdnika prenavljajo zasedbo.

V preteklih dneh se je končala zgodba o morebitnem prestopu Lionela Messija iz Barcelone v Manchester City. Argentinski zvezdnik bo vsaj še eno sezono ostal na Camp Nouu, potem ko mu klubsko vodstvo ni uslišalo želje po selitvi.

Messi je v intervjuju za Goal pojasnil, da ne želi sodne bitke z Blaugrano, potem ko mu je ta onemogočila odhod in od potencialnih kupcev zahtevala 700 milijonov evrov odškodnine, kolikor znaša odkupna klavzula za šestkratnega dobitnika zlate žoge.

lionel messi Odprl dušo Šport Barcelona izigrala Messija, podrobnosti osupnejo

Barça je že krenila v prenovo ekipe za novo sezono. Pod vodstvom Ronalda Koemana bodo Katalonci zgledali drugače kot v pretekli sezoni. Luis Suárez je na poti v Juventus, v klub pa se je iz posoje pri Bayernu vrnil Philippe Coutinho.

Nizozemski mediji poročajo, da sta blizu podpisa z Barcelono dva vezista iz dežele tulipanov. To sta Memphis Depay, ki je bil steber Lyona ob uvrstitvi v polfinale Lige prvakov, in Georginio Wijnaldum, ki je pri Liverpoolu dobil hudo konkurenco po prihodu Thiaga Alcântare. Oba Nizozemca naj bi že uskladila osebne pogoje sodelovanja z Barcelono.

lionel messi | Avtor: Epa Epa

messi roberston Brutalno iskreno Šport "Messija nočem niti blizu Premier League"

Ob potencialnem odhodu Messija iz La Lige je bila pod drobnogledom vsaka podrobnost. Nekateri španski mediji tako poročajo, da je pomanjkanje podpore v slačilnici ujezilo Messija. Njegovi soigralci se namreč niso veliko oglašali ob prestopni sagi in skoraj nihče ni reagiral, ko je postalo jasno, da bo Argentinec ostal v Barceloni.

Številni igralci Barçe so zelo dejavni na družbenih omrežjih in ob razkritju Messijeve odločitve je bil odziv zares minimalen oziroma ničen. Nogometaše gre seveda razumeti, saj so uslužbenci kluba in bi bili v zelo nehvaležnem položaju, če bi se postavili na Messijevo stran. Kljub temu iz Katalonije prihajajo namigi, da je Argentinec pričakoval več podpore.

Španska La Liga se bo začela po reprezentančnem premoru. Žreb je v prvem kolu Barceloni namenil povratnika med elito - Elche. Derbi z aktualnim državnim prvakom madridskim Realom je na sporedu 25. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice