Šport > Nogomet
112 ogledov

Ibišević se je izkazal z izjemno gesto

Vedad Ibišević Schalke 04 Reševalni pas/Twitter
Po petih letih je zapustil berlinsko Hertho in se preselil v Gelsenkirchen ter takoj navdušil navijače.

Nekdanji nogometni reprezentant BiH Vedad Ibišević je danes podpisal enoletno pogodbo s Schalkejem, po podpisu pa je na spletni strani kluba objavil, da se je odrekel plači in bo prejel le premije in bonuse, poroča dpa.

"Zneski o moji plači, ki sem jih zasledil v medijih, so nepravilni. Schalke je v težkem finančnem položaju, dogovorili smo se, da ne bom imel osnovne plače, določen znesek pa bo vsak mesec šel v dobrodelne namene. Želel sem ostati v Nemčiji, če bom uspešen, bom zaslužil na drug način. Že sama priložnost, da zaigram za tako velik klub, me zadovoljuje," je dejal Ibišević.

lionel messi Saga se nadaljuje Šport Barça ne popušča: "O odhodu Messija se ne pogajamo!"

Športni direktor Jochen Schneider je izjavil, da se v profesionalnem nogometu še nikoli ni srečal s tako zadevo, da je to izjemna gesta nogometaša, ki si za Schalke le želi igrati, pri tem pa denar ne igra velike vloge.

Nova sezona bundeslige se bo začela 18. septembra, ko bo aktualni državni in evropski prvak Bayern München gostil prav Schalke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice