Šport > Nogomet
22154 ogledov

Messi Barceloni ponudil roko, ta z brutalnim odgovorom

lionel messi Epa
Lionel Messi je prijateljsko pozval Barcelono k sestanku, a je naletel na surov odgovor.

Lionel Messi je v torek naslovil faks na naslov vodstva Barcelone, v katerem ga je obvestil, da zahteva predčasno prekinitev pogodbe, katero naj bi mu omogočala ena izmed klavzul v trenutni pogodbi.

Toda Messi je v Barceloni preživel zednjih 20 let, klub mu je dal vse in on njemu, z njim je osvojil kar neverjetnih 34 lovorik, tako da se je na koncu vendarle odločil za spremembo taktike, saj si ne želi kluba zapustiti v sovražnem ozračju.

V katalonskem klubu si Messija sicer še vedno želijo zadržati, nikakor pa ne mislijo pristati na predčasno prekinitev pogodbe, saj pričakujejo, da bodo za Argentinca iztržili astronomski znesek, trenutno pa celo vztrajajo pri ceni 700 milijonov evrov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula.

Messi se zaveda, da takšnega denarja zanj ne more izkrcati nihče, zato je Barcelono zaprosil za čim prejšnji sestanek z vodstvom, saj se želi v prijateljskem vzdušju s klubom dogovoriti, tako da bi bili na koncu zadovoljni obe strani.

Toda Katalonci so prepričani, da s pravnega stališča Messi ne more predčasno prekiniti pogodbe ter da bo vsaj še eno sezono ostal član Barcelone. Messiju naj bi tako sporočili, da se lahko z njim sestanejo le, če bo govora o novem podpisu pogodbe, sicer pa se z njim nimajo kaj več sestati.

Kot kaže se bosta Messi in Barcelona lahko sestala le še na sodišču...

Leo Messi Zaostrovanje Šport Predsednik Barçe vrgel rokavico Messiju, pomenljiva poteza Cityja lionel messi Udaril po Messiju Šport "Razočaral me je! Naj prinese 700 milijonov ter se pobere!" Vdor navijačev Šport Messi povzročil obsedno stanje v Barceloni Lionel Messi Hiter razvoj Šport Messi že našel nov dom, njegov oče sredi pogajanj
Komentarjev 1
  • Waltter 08:49 29.avgust 2020.

    Ja sigurno se bodo sestali na sodiscu to bo? Ne vem od kod novinarju taksni nesmisli. Messi je imel v pogodbi zapisan datum do katerega se lahko odloci, datu je datum in nikjer ni napisano da po koncu sezone ampak ...prikaži več je datum ce se nemotim 1 julij. Torej ce se je sezona podaljsala bi lahko mesi dosegel spremembo datuma na sodiscu ampak vlogo bi moral oddati pred datumom 1. julij.. Tako pa kot so rekli ali nov podpis ali pa 700 mio ce hoce oditi..

Sorodne novice