Šport > Nogomet
1116 ogledov

Messi se po pogovoru s Koemanom nagiba k odhodu

Leo Messi Barcelona Epa
Številni španski mediji poročajo, da argentinski nogometni zvezdnik resno razmišlja, da bi zapustil Katalonijo.

Triintridesetletni Lionel Messi je v pogovoru Ronaldu Koemanu, novemu trenerjem blaugrane, dejal, da svojo prihodnost v večji meri vidi drugod kot v katalonski prestolnici, je prvi v četrtek zvečer poročal katalonski radio RAC1.

Messi je po navedbah španskih medijev razočaran nad številnimi neuspehi v evropskih tekmovanjih ter s smerjo, v kateri pluje katalonski velikan. Na naslovnici časopisov sta tako Marca kot As upodobila Messija z besedami, da se v prihodnosti vidi bolj zunaj kluba kot v njem.

Občutek je še dodatno okrepila katastrofa, ki jo je Barcelona doživela v četrtfinalu Lige prvakov proti Bayernu. Bavarci so Messija in soigralce namreč povozili z 8:2.

lionel messi Napačen trenutek Šport Razkritje: Messija po tekmi prosil za dres, ni se končalo dobro

Argentinec o tem še ni javno spregovoril, a mediji na Iberskem polotoku so prepričani, da bi utegnil zapustiti vrste petkratnih zmagovalcev Lige prvakov.

RAC1 je poročal še, da se Messi zaveda zahtevnega položaja ob morebitnem prestopu zaradi veljavne pogodbe, ki mu poteče po koncu sezone 2020/21. V njej je zapisana tudi odkupna klavzula v višini 700 milijonov evrov.

Barcelona : Valladolid Uradno Šport Pri Barceloni potrdili novega trenerja

Govorice o odhodu Messija iz Barcelone so sicer že dolgo tema pogovorov v nogometnih krogih, po mnenju španskih medijev pa so kandidati za nakup zgolj trije, in sicer Manchester City, Paris Saint-Germain ter milanski Inter.

Komentarjev 1
  • marialorca 12:18 21.avgust 2020.

    Manchester City, Paris Saint-Germain ter milanski Inter Dajte no, še vedno smo v času kislih kumar. Če bo "kam šel", ZDA, Kitajska, Avstralija. V Angliji, Franciji ali Italiji ga bodo mladi nogometaši "pojedli". Kaj ZARES pa je že CR7 v ...prikaži večv Juventusu USTVARIL? Juve bi bil prvak SerieA tudi brez njega.

Sorodne novice