Šport > Nogomet
3949 ogledov

Pijani zvezdnik Barcelone zakrivil nesrečo ter poizkusil pobegniti

Arthur Profimedia
Nogometni zvezdnik je očitno nekoliko preveč proslavljal svoj odhod iz Barcelone.

Zloglasni vezist Barcelone (vsaj do 24. avgusta, ko uradno prestopi v Juventus) Arthur Melo se je ponovno znašel v središču medijske pozornosti.

Potem ko je zavrnil igranje za Barcelono v Ligi prvakov, ker naj bi ga v zaključku prvenstva trener Quique Setién ignoriral, je tokral pristal na naslovnici katalonskih časopisov zaradi nesreče, katero je zakrivil na ulicah Barcelone, ter neuspešnega poizkusa pobega s kraja dogodka.

Brazilec je uspel razbiti svojega dragocenega Ferrarija, potem ko se je zaletel v robnik pločnika ter razbil luči na avtomobilu. Ob njegovem manevru na srečo ni bilo poškodovanih. Po poročilih španskih medijev naj bi Arthurju izmerili 0,6 promila alkohola v krvi.

 

"Novi Xavi"

Arthur je sicer okrepil Barcelono poleti 2018, na Cam Nouu pa je bil pričakan kot novi Xavi Hernandez, a bo po vsega dveh letih igranja za Blaugrano ostal v spominu le kot nogometaš, kateremu je na koncu klub celo prepovedal vstop na stadion.

Setién je po dogovoru, da na koncu sezone Arthur Barcelono zamenja za Juventus, v nasprotno smer pa se odpravi Miralem Pjanić, začel puščati Brazilca na klopi, kar je Arthurja tako močno razjezilo, da je začel izpuščati treninge.

Arthur Ni se pojavil Šport Član Barce se je pred ligo prvakov odločil za bojkot Denar Velika menjava Šport Dokončan eden najtežje pričakovanih nogometnih prestopov

Po koncu prvenstva so nogometaši dobili nekaj dni prosto pred nadaljevanjem Lige prvakov, Arthur pa je vodstvo obvestil, da se ne misli vrniti v slačilnico Barcelone. Klub je tako celo začel z disciplinskim postopkom proti svojemu nogometašu, vse skupaj pa je doseglo vrhunec, ko so varnostniki preprečili Arthurju vstop na tribuno, da bi si v živo pogledal tekmo svojih soigralcev proti Napoliju v Ligi prvakov.

Tako se je neslavno zaključila zgodba "novega Xavija"...

Barcelona | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice