Šport > Nogomet
1808 ogledov

Klub ni želel sporočiti imena, igralec je to storil sam

Jean-Clair Todibo Profimedia
Svojim sledilcem se je javil na Instagramu.

Pri Barceloni so v sredo objavili, da je eden izmed njenih nogometašev okužen s koronavirusom, pri tem pa niso razkrili identitete igralca. A to je kasneje storil sam na Instagramu.

Gre za 20-letnega francoskega branilca Jean-Claira Todiba, ki so ga Katalonci kupili že prejšnje poletje pri Toulousu, vendar je v tem letu kot posojen nogometaš nastopal za nemškega prvoligaša Schalke.

"Pozdrav vsem, obveščam vas, da je bil moj test za covid-19 pozitiven. Sem asimptomatičen in počutim se dobro. Sem doma in upoštevam navodila zdravnikov. Rad bi se vrnil na treninge, vendar moram ostati v samoizolaciji dokler ne ozdravim. Hvala vsem za podporo," je svojim sledilcem sporočil Todibo.

Ta se je nahajal v skupini devetih nogometašev, ki se je že začela pripravljati na novo sezono, igralci pa niso del moštva, ki je odpotovalo na zaključni turnir lige prvakov v Lizbono. 

"Okuženi nogometaš ni bil v stiku z igralci, ki potujejo v Lizbono," so sicer zapisali v klubu. Barcelona se bo v četrtfinalu v petek pomerila z Bayernom.

Liga prvakov Šport Štirje goli v Barceloni, pet v Münchnu, velikana naprej psg neymar Predsednik Barce Šport "Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo" Josep Maria Bartomeu Predsednik: Šport "Imamo 7 novih igralcev, Messi bo ostal"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice