Šport > Nogomet
200 ogledov

"Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo"

psg neymar Epa
Navijači Barcelone ne morejo pričakovati velikih okrepitev.

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je spregovoril o finančnih težavah, ki jih je prinesla pandemija koronaviusa.

"Vsi evropski klubi so prizadeti. To ne bo trajalo eno leto, ampak tri, štiri leta," je o finančnih problemih dejal Bartomeu in nadaljeval: "V premoru smo izgubili okoli 200 milijonov evrov. V tej sezoni smo načrtovali prihodke v višini 1,3 milijarde evrov, a na koncu bodo za 30 odstotkov nižji. Če se stuacija s pandemijo ne bo popravila, ne bo gledalcev. Znova bodo zaprte tekme, brez prihodka bodo tudi muzej, trgovina, še naprej bomo izgubljali denar."

Zaradi vsega omenjenega navijači Barcelone ne morejo pričakovati dragih okrepitev. "Pogovarjali smo se z Lautarom Martinezom, vendar so pogajanja ustavljena. Ni pravi čas za velika vlaganja. Neymar? Neprijetno ga je pripeljati v času koronavirusa. Ne vem niti, če bi ga PSG prodal."

josep maria bartomeu | Avtor: Epa Epa

V klub je v prestopnem roku sicer prišel Miralem Pjanić za 60 milijonov evrov, a se je v nasprotno smer še za 12 milijonov več podal Arthur Melo. Ta v tej sezoni ne želi več zaigrati za Katalonce, Bartomeu zdaj napoveduje tožbo.

Arthur Ni se pojavil Šport Član Barce se je pred ligo prvakov odločil za bojkot Josep Maria Bartomeu Predsednik: Šport "Imamo 7 novih igralcev, Messi bo ostal"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice