Šport > Nogomet
8764 ogledov

Posnetek Messijevega početja med polčasoma razbesnel javnost

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Še posebej so se mediji spravili nad Messija zaradi njegove predstave v slačilnici v pavzi med obema polčasoma.

Ne zgodi se pogosto, a vendar se... Slovita španska Marca je na polno udarila tudi po prvem zvezdniku Barcelone, Lionelu Messiju, ki se je vklopil v katastrofalno predstavo Barcelone ob ponižanju proti Bayern Münchnu z 8:2 v četrtfinalu Lige prvakov.

Thomas Müller Liga prvakov Šport Demontaža Barcelone, 8 golov v njeni mreži

"Ena izmed najhujših, če ne celo najhujša noč v zgodovini Barcelone. Bila je svetlobna leta oddaljena od Bayerna, Messi pa ni imel nobene rešitve. Argentinska zvezda je izginila v zelo pomembnem trenutku, najpomembnejšem v zadnjih petih letih. Četrtič v zadnjih petih letih je Barcelona izpadla pred polfinalom, argentinska zvezdica pa je ponovno bila odsotna," so Messijevo predstavo pospremili pri Marci.

Pri tem slovitem časniku so se še spomnili, da je Messi prav tako popolnoma zatajil že v prejšnjih odločilnih tekmah Lige prvakov, ko je Barca spektakularno izpadala proti Juventusu, Romi in Liverpoolu. Pri Marci so tako izpostavili, da Messi v zadnjih letih preprosto razočara, kadar bi moral prevzeti vlogo vodje ter dvigniti svojo ekipo.

Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

"Kljub temu da je eden najboljših v zgodovini, ne uspe ponesti Barcelone, kadar ga najbolj potrebuje. Da, osvajajo državna prvenstva ter državne pokale (v letošnji sezoni so ostali tudi brez teh dveh lovorik op. p.), toda v Barceloni si najbolj želijo naslova Lige prvakov," so še zapisali pri Marci ter dodali, da Messi v svojih zadnjih devetih izločilnih tekmah, ko je Barca na koncu tudi izpadla, ni zabeležil niti ene asistence.

Za konec pa so se pri Marci še dotaknili dogodka, ki je močno razbesnel nogometno javnost, kateri prikazuje vzdušje iz slačilnice med obema polčasoma. Messi bi namreč kot kapetan ekipe moral poizkusiti vzdigniti svojo ekipo ter jo prepričati, da še ni vse končano, a na posnetku popolnoma osamljen izgubljeno gleda v pod.

  Quique Setién Zgražanje medijev Šport Po Barci dežujejo udarci z vseh strani, a Setien ne misli odstopiti Lionel Messi, Gerard Pique Po katastrofi Šport Zvezdnik: Če sem jaz problem, bom prvi odšel

Komentarjev 1
Sorodne novice