Šport > Nogomet
1059 ogledov

Atlético razkril oba okužena, Uefa vztraja pri dvoboju Oblaka in Kampla

Jan Oblak Atletico Madrid Epa
Kljub zaskrbljujoči novici iz Madrida se bo srečanje četrtfinala elitnega evropskega tekmovanja odigralo.

Atlético Madrid je v nedeljo sporočil, da imajo v klubu slovenskega vratarja Jana Oblaka dva pozitivna igralca po testih na novi koronavirus.

"Colchonerosi" so danes sporočili imeni nogometašev, ki sta bila pozitivna na test novega koronavirusa. Gre za hrvaškega reprezentanta Šimeta Vrsaljka in argentinskega napadalca Ángela Correo. Oba sta asimptomatična in bosta nastop svojega kluba v četrtfinalu Lige prvakov v Lizboni gledala iz domače samoizolacije.

Atlético je ob tem sporočil, da so se ostali člani ekipe in osebja kluba znova testirali v nedeljo in da so bili vsi izvidi negativni. Okuženi niso niti bližnji družinski člani omenjenih nogometašev.

Španska ekipa bo četrtfinalni dvoboj evropske nogometne Lige prvakov z RB Leipzigom nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla igrala po načrtih, je potrdila Evropska nogometna zveza (Uefa).

"Tekma se bo odvila kot je bilo načrtovano," so za nemško tiskovno agencijo dpa potrdili v Uefi, drugih pojasnil pa niso dali.

Antonio Conte Samir Handanović Inter Liga Evropa Šport "Farmacevti" nad Handanovića, Danci lovijo presenečenje

Atlético bo tako danes popoldne z 93 člani odpotoval v Lizbono, kjer jih v četrtek ob 21. uri čaka dvoboj za preboj v polfinale z nemško zasedbo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice