Šport > Nogomet
664 ogledov

Kampl z zelo jasnim sporočilom za Oblaka

kevin kampl Epa
Nekdanjega slovenskega reprezentanta v četrtfinalu lige prvakov čaka obračun z Atléticom, katerega član je najboljši vratar na svetu Jan Oblak.

Slovenski nogometaš Kevin Kampl, ki nosi dres nemškega prvoligaša Leipziga in si je že zagotovil nastop na zaključnem turnirju elitnega evropskega tekmovanja v Lizboni, verjame, da lahko njegovi biki pridejo vse do končne lovorike lige prvakov.

Kot je poudaril 29-letnik za nemški Sport Bild, s soigralci ne gre v Lizbono le na eno tekmo.

"Zaslužimo si biti v četrtfinalu lige prvakov. To ni presenečenje. Od zdaj najprej gre le še za eno tekmo in vedno le za eno zmago. S tremi zmagami si lahko priigraš velik naslov. To nam mora biti vsem jasno," je pred nadaljevanjem tekmovanja v Evropi dejal Kampl.

"Če imaš tri dobre dneve, lahko vsakdo premaga vsakogar. Mi v Lizbono gotovo ne gremo samo na eno tekmo," je še dejal slovenski nogometaš za današnji Sport Bild.

Evropska nogometna zveza (Uefa) se je odločila, da bo med koronavirusno pandemijo po premoru ligo prvakov končala s finalnim turnirjem na Portugalskem po vzoru izločilnih bojev mundiala z le eno tekmo na izpadanje.

Leipzig se bo v četrtfinalu 13. avgusta pomeril z madridskim Atleticom slovenskega vratarja Jana Oblaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice