Šport > Nogomet
8420 ogledov

Za vikend vržen iz nočnega kluba, zdaj na traktorju in z motorko

Erling Haaland Instagram
Eden najbolj zaželenih mladih nogometašev ima za seboj nekaj pestrih dni. Šel je iz ene skrajnosti v drugo.

Pred nekaj dnevi ste lahko tudi na našem portalu prebrali, da se nočni izlet Erlinga Hålanda v norveškem Stavangerju ni končal najbolje.

Napadalec Borussie Dortmund, ki bo čez nekaj dni dopolnil 20 let, je bil vržen iz nočnega kluba, vse skupaj je seveda zaokrožilo na družbenih omrežjih.

Erling Braut Haaland Erling Braut Haaland Šport Mladi zvezdnik vržen iz kluba, nato se spravil nad varnostnike (video)

Njegov oče Alfie je hitro našel recept za discipliniranje razposajenega sina. Najprej mu je na Twitterju, s sekiro v roki, sporočil, da nočno mestno življenje ni zanj. Nato pa ga je usmeril v povsem drugačne aktivnosti.

Na Instagramu je mladi nogometaš objavil nekaj fotografij, na katerih se posveča kmetovanju. Na eni od njih pozira z motorno žago. "Zima prihaja. Gremo žagat les," je pripisal. Zime na Norveškem so resda dolge, a morda je malce pretiraval ...

Nekaj dni kasneje smo dobili še njegovo podobo brez majice za volanom traktorja. "Delam," je preprosto pripisal Håland in seveda izzval številne komentarje na njegovo vozilo in aktivnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

working

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The winter is coming let's chop some wood #GOTfeelings #arbaiskar

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland) on

Erling Håland se je rodil v angleškem Leedsu, saj je bil tudi njegov oče uspešen nogometaš s kariero v Premier League. Na Norveškem je Erling igral za Bryne in Molde, leta 2018 prestopil v RB Salzburg in hitro zablestel, letos pozimi pa se je preselil v Dortmund in na prvih 15 tekmah za BVB zabil kar 13 golov.

Håland, sicer tudi že članski norveški reprezentant, je bil v preteklih prestopnih rokih tarča največjih evropskih klubov. Če se bo še naprej tako razvijal kot doslej, potem bo tako tudi v prihodnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice