Šport > Nogomet
1943 ogledov

Mladi zvezdnik vržen iz kluba, nato se spravil nad varnostnike (video)

Erling Braut Haaland Profimedia
Prvi incident v karieri mladega nogometnega zvezdnika.

Izjemni mladi norveški napadalec Erling Braut Haaland je ta vikend izzval pravi incident, ko so ga v noči iz sobote na nedeljo morali varnostniki odstraniti iz enega izmed norveških nočnih klubov.

V naslednjih dneh se je na spletu celo pojavil posnetek dogodka, na katerem je vidno, kako so zvezdnika Borussie Dortmund najprej vrgli iz zgradbe ter mu nato preprečili, da bi se vrnil.

Toda čudežni deček evropskega nogometa se tu ni zaustavil, temveč je želel celo napasti varnostnike. Na koncu so ga vendarle uspeli pomiriti njegovi prijatelji, ki so ga nato odvedli z prizorišča.

Za Haalandom je sicer naravnost sanjska sezona, saj je pri komaj 19 letih postal eden najbolj zaželjenih nogometašev na svetu.

Po prestopu iz Red Bull Salzburga v Borussio Dortmund je za rumeno-črne dosegel kar 16 zadetkov na 18 tekmah, medtem ko je bil še bolj neverjeten njegov izkupiček pri Rdečih bikih, za katere je pred prestopom dosegel kar 28 zadetkov na 22 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice